• Zásady ochrany osobních údajů

HANá Orienteering

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Aby naše společnost mohla dobře fungovat, musíme zpracovávat některé vaše osobní údaje. Správcem osobních údajů ve vztahu k Haná Orienteering je Robert Zdráhal, IČ: (26819473), se sídlem (Františka Stupky 1c, 779 00 Olomouc), telefon: (602805696), e-mail: (brko@hanaorienteering.cz).

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely: 

  • Zpracování přihlášky na pořádané sportovní akce.
  • Abychom vám mohli zajistit přihlášku na závody, ubytování, dopravu z a na akci, popřípadě sdělení důležité zprávy, zpracováváme vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, e-mail, telefonní číslo, číslo sportidentu, kategorii, velikost oblečení, a v některých případech i číslo pasu a datum narození.
  • Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme po dobu ukončení na vámi přihlášenou akci.
  • Zasílání newsletteru a obchodních nabídek. Abychom vás mohli informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracováváme vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který nám poskytujete při přihlášce na akci a který můžete kdykoli odvolat.
  • Pro lepší kvalitu našich služeb spolupracujeme s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami naší společnosti a pouze v nezbytném rozsahu. Těmito zpracovateli jsou: Microsoft, Mailchimp (newslettery), popřípadě i letecká společnost, ubytovací zařízení, popřípadě cestovní agentura. Nikomu dalšímu osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme.

Jako subjekt osobních údajů máte právo kdykoliv:

  • vznést požadavek na vymazání osobních údajů, tj., kdykoliv odvolat udělený souhlas,
  • vznést požadavek na zapomenutí osobních údajů,
  • vznést požadavek na výpis osobních údajů,
  • vznést námitku zpracování,
  • vznést požadavek na omezení zpracování na opravu údajů,
  • vznést požadavek na aktualizaci a opravu osobních údajů,
  • v případě porušení povinností správce osobních údajů při shromažďování, zpracování, archivování, se obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Robert Zdráhal

Jednatel společnosti