• Ramsau 2015

    HANÁ Orienteering , way of living ...

  • Izrael – Mediterranean Championship 2015

    HANÁ Orienteering , way of living ...

  • ?védsko – Vasaloppet 2015

    HANÁ Orienteering , way of living ...

  • Skotsko – Scottish 6 Days, WOC

    HANÁ Orienteering , way of living ...

  • ?ína, Tibet 2015

    HANÁ Orienteering , way of living ...

  • Itálie – Meeting di Venezia 2015

    HANÁ Orienteering , way of living ...

HANÁ Orienteering

Haná orienteering opět zvítězila v Benátkách !!!

Nejen díky početné výpravě (Haná Orienteering byl opět nejpočetnějším týmem na mezinárodních závodech v Benátkách), ale i vynikajícím výkonům všech členů kolektivu získalo naše družstvo opět pohár pro vítěze v soutěži týmů!

Boj to byl tentokrát velmi vyrovnaný, druhý klub v pořadí – Simolfan Vídeň (vedoucí týmu Erich Simkovic) jsme předstihly jen o několik bodů. Na třetím místě se umístil švédský klub WWOP (pod vedením legendárního Peo Bengstona).

Vítězství je sice krásná věc, nicméně pro mne byl nejdůležitější fakt, že se nám opět podařilo dát dohromady výbornou partu orienťáků a vytvořit příjemnou atmosféru na celém zájezdu. Přesto, že připravit zájezd s více než 240 účastníky, třemi autobusy a dvěma místy pobytu nebylo jednoduché, výsledek stál za to.

Pevně věřím, že si většina z Vás odváží z Itálie, kromě značkového trička :-), i celou řadu nezapomenutelných zážitků. Chtěl bych za to poděkovat vedoucím autobusů – Tomášovi Zdráhalovi, Petrovi Ludvíkovi a Marku Petřivalskému za perfektní služby. Současně bych chtěl poděkovat Honzovi Jakobovi za profesionální přístup k celé organizaci zájezdu (webové stránky, internetové přihlášky, výsledky atd.), Tomasovi za výpomoc při organizaci samotné a také našemu příteli Goggimu z Rakouska, který připravil všechny tratě. I když jeho experiment s motýlky v Benátkách asi každého nepotěšil :-), Goggi je vynikající „course setter“ a hodně nám pomohl i během závodů.
A na závěr a v neposlední řadě: velký dík patří všem účastníkům zájezdu za vzorné plnění „povinností“ , včasné nástupy 🙂 a vytvoření opravdu přátelské, kolektivní atmosféry.

Děkuju tedy všem a těším se na setkání na některé z dalších akcí Haná orienteering 2011. Sledujte naše stránky, ať se dozvíte, co se připravuje !!!

Brko

Napsat komentář

Musíte se přihlásit to post a comment.